Apivita – Gentle Intimate Cleansing Gel Reinforced Protection

Additional information

1800 L

Larës intim i butë që ofron mbrojtje të zgjeruar kundër acarimeve të vogla, të shpeshta. Pastron butësisht dhe redukton kruajtjen dhe acarimin, duke rivendosur ekuilibrin natyror.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Intimate Cleansing Gel Reinforced Protection

Larës intim i butë që ofron mbrojtje të zgjeruar kundër acarimeve të vogla, të shpeshta. Pastron butësisht dhe redukton kruajtjen dhe acarimin, duke rivendosur ekuilibrin natyror.

Propolisi, vaji organik i tea tree, oligosakaridet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale parandalojnë dhe bllokojnë rritjen dhe mirëmbajtjen e mikroorganizmave patogjenë.
Aloe bioaktive dhe panthenol me ekstrakt organik të kamomilit të infuzuar në ujë lehtësojnë irritimin.
Acidi laktik, oligosakaridet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale ndihmojnë në mbrojtjen e florës natyrale të zonës intime, duke respektuar ekuilibrin e pH.
Sjell freski dhe rehati, ideale për përdorim parandalues ​​në verë, kur mikroorganizmat lulëzojnë.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur. Masazhoni butësisht më pas shpëlajeni tërësisht.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Intimate Cleansing Gel Reinforced Protection

Larës intim i butë që ofron mbrojtje të zgjeruar kundër acarimeve të vogla, të shpeshta. Pastron butësisht dhe redukton kruajtjen dhe acarimin, duke rivendosur ekuilibrin natyror.

Propolisi, vaji organik i tea tree, oligosakaridet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale parandalojnë dhe bllokojnë rritjen dhe mirëmbajtjen e mikroorganizmave patogjenë.
Aloe bioaktive dhe panthenol me ekstrakt organik të kamomilit të infuzuar në ujë lehtësojnë irritimin.
Acidi laktik, oligosakaridet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale ndihmojnë në mbrojtjen e florës natyrale të zonës intime, duke respektuar ekuilibrin e pH.
Sjell freski dhe rehati, ideale për përdorim parandalues ​​në verë, kur mikroorganizmat lulëzojnë.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur. Masazhoni butësisht më pas shpëlajeni tërësisht.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme