Apivita – Hair Care Rescue Hair Oil

Additional information

3000 L

Apivita Hair Care Rescue Hair Oil është një vaj thellësisht riparues që riparon flokët duke parandaluar majat e ndara.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Hair Care Rescue Hair Oil
Apivita Hair Care Rescue Hair Oil është një vaj thellësisht riparues që riparon flokët duke parandaluar majat e ndara.

Ky vaj 99% natyral ndihmon në rikthimin e volumit dhe shkëlqimit të flokëve tuaj. I formuluar me një përzierje ushqyese të vajit të ullirit dhe arganit, ky produkt ofron një veprim thellësisht riparues dhe rindërtues. Tekstura joshëse i mbështjell flokët me një vello riparuese, e cila përmirëson shkëlqimin dhe butësinë e fijes së flokut duke parandaluar majat e ndara.

Vaji përthithet menjëherë pas aplikimit, duke i lënë flokët tuaj krejtësisht të lëmuar dhe gati për stilim.

Karakteristikat:

Tekstura: vajore
Indikohet për: Thatësi, majat e ndara
Koha e aplikimit: Para stilimit
Mosha: 10+
Lloji i flokëve: I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve
Përfitimet kryesore: riparon flokët, krijon një ndjesi të lëmuar dhe ofron shkëlqim, ndihmon në parandalimin dhe riparimin e majave të thata dhe të ndara, mbron flokët nga agresionet mjedisore dhe prej stilimit
Me 99% përbërës natyralë, të testuar dermatologjikisht
Formuluar pa alkool, butilen glikol, etanolamina, vaj mineral, parabene, ftalate, propilen glikol, silikone.
Përbërësit kryesorë:

Vaji i ullirit hidraton dhe ushqen fibrën e flokëve, ndërkohë që riparon majat e thata dhe përmirëson pamjen e përgjithshme të flokëve.
Vaji i arganit rikthen hidratimin dhe shkëlqimin e flokëve të thatë ose të dëmtuar. Në të njëjtën kohë, mbron flokët nga efektet e dëmshme të agresioneve mjedisore dhe stiluese.
Udhëzime mbi përdorimin
Nxirrni një sasi të vogël të vajit të flokëve Apivita Hair Care Rescue Hair në pëllëmbët tuaja, më pas fërkoni duart së bashku përpara se ta aplikoni në flokë të thatë ose të lagur.

Shpërndajeni produktin përgjatë gjatësisë së flokëve, duke i kushtuar vëmendje të veçantë majave. Mos e shpëlani.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Hair Care Rescue Hair Oil
Apivita Hair Care Rescue Hair Oil është një vaj thellësisht riparues që riparon flokët duke parandaluar majat e ndara.

Ky vaj 99% natyral ndihmon në rikthimin e volumit dhe shkëlqimit të flokëve tuaj. I formuluar me një përzierje ushqyese të vajit të ullirit dhe arganit, ky produkt ofron një veprim thellësisht riparues dhe rindërtues. Tekstura joshëse i mbështjell flokët me një vello riparuese, e cila përmirëson shkëlqimin dhe butësinë e fijes së flokut duke parandaluar majat e ndara.

Vaji përthithet menjëherë pas aplikimit, duke i lënë flokët tuaj krejtësisht të lëmuar dhe gati për stilim.

Karakteristikat:

Tekstura: vajore
Indikohet për: Thatësi, majat e ndara
Koha e aplikimit: Para stilimit
Mosha: 10+
Lloji i flokëve: I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve
Përfitimet kryesore: riparon flokët, krijon një ndjesi të lëmuar dhe ofron shkëlqim, ndihmon në parandalimin dhe riparimin e majave të thata dhe të ndara, mbron flokët nga agresionet mjedisore dhe prej stilimit
Me 99% përbërës natyralë, të testuar dermatologjikisht
Formuluar pa alkool, butilen glikol, etanolamina, vaj mineral, parabene, ftalate, propilen glikol, silikone.
Përbërësit kryesorë:

Vaji i ullirit hidraton dhe ushqen fibrën e flokëve, ndërkohë që riparon majat e thata dhe përmirëson pamjen e përgjithshme të flokëve.
Vaji i arganit rikthen hidratimin dhe shkëlqimin e flokëve të thatë ose të dëmtuar. Në të njëjtën kohë, mbron flokët nga efektet e dëmshme të agresioneve mjedisore dhe stiluese.
Udhëzime mbi përdorimin
Nxirrni një sasi të vogël të vajit të flokëve Apivita Hair Care Rescue Hair në pëllëmbët tuaja, më pas fërkoni duart së bashku përpara se ta aplikoni në flokë të thatë ose të lagur.

Shpërndajeni produktin përgjatë gjatësisë së flokëve, duke i kushtuar vëmendje të veçantë majave. Mos e shpëlani.

Produkte ~

te ngjashme