Apivita – Hand Cream for Dry-Chapped Hands with Concentrated Texture

Additional information

950 L

Një krem me teksturë të pasur që rikthen hidratimin e humbur, hidraton intensivisht, shëron të çarat dhe përmirëson strukturën e lëkurës, ndërsa në të njëjtën kohë mbron nga radikalet e lira.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Hand Cream for Dry-Chapped Hands with Concentrated Texture

Një krem me teksturë të pasur që rikthen hidratimin e humbur, hidraton intensivisht, shëron të çarat dhe përmirëson strukturën e lëkurës, ndërsa në të njëjtën kohë mbron nga radikalet e lira.

Riparon duart e plasaritura të thata dhe shëron plasaritjet falë ekstraktit organik të hiperikumit dhe dyllit organik të bletës.
Përmirëson strukturën e lëkurës dhe çliron menjëherë ndjesinë e shqetësimit falë ekstraktit të livandës, gjalpit shea, vitaminës E dhe A.
Ofron mbrojtje antioksiduese falë infuzionit të një kombinimi të 3 llojeve të sideritit dhe propolisit.
Rivendos hidratimin e humbur, i lë duart të buta dhe elastike falë vajit organik grek të ullirit, glicerinës, pantenolit.
Ideale për duart e ekspozuara shpesh ndaj motit të ftohtë, punës manuale dhe detergjenteve.
Uji është zëvendësuar nga një infuzion i çajit biologjik të malit grek me veprim antioksidues.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të mjaftueshme në duar dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Hand Cream for Dry-Chapped Hands with Concentrated Texture

Një krem me teksturë të pasur që rikthen hidratimin e humbur, hidraton intensivisht, shëron të çarat dhe përmirëson strukturën e lëkurës, ndërsa në të njëjtën kohë mbron nga radikalet e lira.

Riparon duart e plasaritura të thata dhe shëron plasaritjet falë ekstraktit organik të hiperikumit dhe dyllit organik të bletës.
Përmirëson strukturën e lëkurës dhe çliron menjëherë ndjesinë e shqetësimit falë ekstraktit të livandës, gjalpit shea, vitaminës E dhe A.
Ofron mbrojtje antioksiduese falë infuzionit të një kombinimi të 3 llojeve të sideritit dhe propolisit.
Rivendos hidratimin e humbur, i lë duart të buta dhe elastike falë vajit organik grek të ullirit, glicerinës, pantenolit.
Ideale për duart e ekspozuara shpesh ndaj motit të ftohtë, punës manuale dhe detergjenteve.
Uji është zëvendësuar nga një infuzion i çajit biologjik të malit grek me veprim antioksidues.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të mjaftueshme në duar dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme.

Produkte ~

te ngjashme