Apivita – Intense Repair Nourish & Repair Hair Mask

Additional information

2150 L

Maskë ushqyese dhe riparuese e flokëve:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Intense Repair Nourish & Repair Hair Mask

Maskë ushqyese dhe riparuese e flokëve:

Ushqen intensivisht dhe rigjeneron flokët e thatë e të dëmtuar falë rimbushjes së vajrave bimor (vaj ulliri, vaj bajame, gjalpë shea, vaj gruri dhe vaj i farës Plukenetia Volubilis, proteina gruri dhe 5 vitamina).
Hidraton thellësisht dhe i lë flokët të butë dhe të lëmuar.
Parandalon thyerjen dhe ndarjen e skajeve, ndërsa mbron nga stresi i jashtëm (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë kompleksit APISHIELD HS.
Relakson dhe rigjallëron me vajra esencialë të livandos dhe bergamotit.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.
Për një trajtim më intensiv, aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të ngrohtë dhe lëreni për 15 minuta.
Shmangni kontaktin me sytë.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Intense Repair Nourish & Repair Hair Mask

Maskë ushqyese dhe riparuese e flokëve:

Ushqen intensivisht dhe rigjeneron flokët e thatë e të dëmtuar falë rimbushjes së vajrave bimor (vaj ulliri, vaj bajame, gjalpë shea, vaj gruri dhe vaj i farës Plukenetia Volubilis, proteina gruri dhe 5 vitamina).
Hidraton thellësisht dhe i lë flokët të butë dhe të lëmuar.
Parandalon thyerjen dhe ndarjen e skajeve, ndërsa mbron nga stresi i jashtëm (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë kompleksit APISHIELD HS.
Relakson dhe rigjallëron me vajra esencialë të livandos dhe bergamotit.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.
Për një trajtim më intensiv, aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të ngrohtë dhe lëreni për 15 minuta.
Shmangni kontaktin me sytë.

Produkte ~

te ngjashme