Apivita – Intense Repair Shampoo

Additional information

1600 L

Shampoja Intense Repair nga Apivita është formuluar me përbërës 90% me origjinë natyrale. Pastron butësisht duke rikthyer butësinë natyrale të flokëve. Ushqen dhe ndihmon në riparimin e flokëve të dëmtuar e të thatë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita Intense Repair Shampoo
Shampoja Intense Repair nga Apivita është formuluar me përbërës 90% me origjinë natyrale. Pastron butësisht duke rikthyer butësinë natyrale të flokëve. Ushqen dhe ndihmon në riparimin e flokëve të dëmtuar e të thatë.

Shampoja ushqyese dhe riparuese me ullinj dhe mjaltë ka këto benefite në flokët tuaj:

Pastron butësisht flokët dhe respekton florën natyrale të kokës.
Ushqen thellësisht dhe ndihmon në riparimin e fibrave të flokëve me përbërësit si mjalti dhe vajra të pasura organike të ullirit, bajames dhe grurit.
Rikthen butësinë natyrale të flokëve, shkëlqimin dhe elasticitetin përmes aloes, proteinave të grurit dhe vitaminave.
Parandalon këputjen dhe ndarjen e majave duke mbrojtur nga agresorët e jashtëm (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë kompleksit Apishield HS.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël të shampos në lëkurën e kokës dhe në mënyrë të njëtrajtshme nëpër flokë, më pas masazhojeni butësisht.
Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët. Shmangni kontaktin me sytë.

Shampoja është e përshtatshme vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita Intense Repair Shampoo
Shampoja Intense Repair nga Apivita është formuluar me përbërës 90% me origjinë natyrale. Pastron butësisht duke rikthyer butësinë natyrale të flokëve. Ushqen dhe ndihmon në riparimin e flokëve të dëmtuar e të thatë.

Shampoja ushqyese dhe riparuese me ullinj dhe mjaltë ka këto benefite në flokët tuaj:

Pastron butësisht flokët dhe respekton florën natyrale të kokës.
Ushqen thellësisht dhe ndihmon në riparimin e fibrave të flokëve me përbërësit si mjalti dhe vajra të pasura organike të ullirit, bajames dhe grurit.
Rikthen butësinë natyrale të flokëve, shkëlqimin dhe elasticitetin përmes aloes, proteinave të grurit dhe vitaminave.
Parandalon këputjen dhe ndarjen e majave duke mbrojtur nga agresorët e jashtëm (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë kompleksit Apishield HS.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël të shampos në lëkurën e kokës dhe në mënyrë të njëtrajtshme nëpër flokë, më pas masazhojeni butësisht.
Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët. Shmangni kontaktin me sytë.

Shampoja është e përshtatshme vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme