Apivita – Intimate Care Gentle Foam Cleanser – Protects from Dryness

Additional information

1650 L

Xhel i butë pastrues ditor, ideal për menopauzën dhe thatësinë vaginale. Zbut irritimet dhe kruajtjen, hidraton dhe ofron një ndjesi rehati.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Intimate Care Gentle Foam Cleanser – Protects from Dryness

Xhel i butë pastrues ditor, ideal për menopauzën dhe thatësinë vaginale. Zbut irritimet dhe kruajtjen, hidraton dhe ofron një ndjesi rehati.

Aloe bioaktive, glicerinë dhe vaji esencial organik geranium hidratojnë, qetësojnë dhe mbrojnë butësisht zonën intime.
Propolisi, oligosaharidet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale parandalojnë përhapjen e mikroorganizmave patogjenë.
Pantenoli dhe alantoina me infuzion organik të kamomilit, lehtësojnë irritimet.
Acidi laktik ndihmon në mbrojtjen e florës natyrale të zonës intime, ndërkohë që rikthen nivelet e pH.
Ofron një ndjesi rehatie dhe rekomandohet për menopauzë ose thatësi vaginale.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur. Masazhojeni butësisht me shkumë dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Intimate Care Gentle Foam Cleanser – Protects from Dryness

Xhel i butë pastrues ditor, ideal për menopauzën dhe thatësinë vaginale. Zbut irritimet dhe kruajtjen, hidraton dhe ofron një ndjesi rehati.

Aloe bioaktive, glicerinë dhe vaji esencial organik geranium hidratojnë, qetësojnë dhe mbrojnë butësisht zonën intime.
Propolisi, oligosaharidet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale parandalojnë përhapjen e mikroorganizmave patogjenë.
Pantenoli dhe alantoina me infuzion organik të kamomilit, lehtësojnë irritimet.
Acidi laktik ndihmon në mbrojtjen e florës natyrale të zonës intime, ndërkohë që rikthen nivelet e pH.
Ofron një ndjesi rehatie dhe rekomandohet për menopauzë ose thatësi vaginale.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur. Masazhojeni butësisht me shkumë dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Produkte ~

te ngjashme