Apivita – Jingle Your Mood Set

Additional information

2290 L

Një set dhuratë, ideal për ju ose të dashurit tuaj në një kuti festive të ripërdorshme. Një set i krijuar posaçërisht për kujdesin e trupit që ofron një ndjenjë tonifikimi dhe rigjallërimi. Ideal si për meshkuj ashtu edhe për femra.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Uplift Your Mood Gift Set

Një set dhuratë, ideal për ju ose të dashurit tuaj në një kuti festive të ripërdorshme. Një set i krijuar posaçërisht për kujdesin e trupit që ofron një ndjenjë tonifikimi dhe rigjallërimi. Ideal si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Paketimi përmban:

Xhel dushi Tonic Mountain Tea me vajra esencialë (250ml)

Pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar dhe e lë atë me aromë të lehtë.

Locion hidratues trupi Tonic Mountain Tea (200ml)

Kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Ofron mbrojtje kundër stresit oksidativ me çajin e malit, ndërkohë që rrit humorin dhe rigjallëron lëkurën.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Uplift Your Mood Gift Set

Një set dhuratë, ideal për ju ose të dashurit tuaj në një kuti festive të ripërdorshme. Një set i krijuar posaçërisht për kujdesin e trupit që ofron një ndjenjë tonifikimi dhe rigjallërimi. Ideal si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Paketimi përmban:

Xhel dushi Tonic Mountain Tea me vajra esencialë (250ml)

Pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar dhe e lë atë me aromë të lehtë.

Locion hidratues trupi Tonic Mountain Tea (200ml)

Kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Ofron mbrojtje kundër stresit oksidativ me çajin e malit, ndërkohë që rrit humorin dhe rigjallëron lëkurën.

Produkte ~

te ngjashme