Apivita – Lip Care Bee Princess

Additional information

750 L

Kujdesi për buzët Bee Princess, idelal për buzë të hidratuara dhe të buta.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Lip Care Bee Princess

Kujdesi për buzët Bee Princess, idelal për buzë të hidratuara dhe të buta.

Hidraton dhe qetëson buzët delikate falë kajsisë, mjaltit dhe bisabololit.
Mbron dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea dhe estereve të jojobës.
Ka një efekt antioksidant me vitaminë E.
Me shije frutash pjeshke.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Lip Care Bee Princess

Kujdesi për buzët Bee Princess, idelal për buzë të hidratuara dhe të buta.

Hidraton dhe qetëson buzët delikate falë kajsisë, mjaltit dhe bisabololit.
Mbron dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea dhe estereve të jojobës.
Ka një efekt antioksidant me vitaminë E.
Me shije frutash pjeshke.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Produkte ~

te ngjashme