Apivita – Lip Care Black Currant

Additional information

750 L

Hidratuese Lip Care, i jep ngjyrë, rehati dhe një ndjesi të lehtë në buzë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Lip Care Black Currant

Hidratuese Lip Care, i jep ngjyrë, rehati dhe një ndjesi të lehtë në buzë.

Parandalon tharjen e buzëve dhe mbron falë rrushit te sirizit.
Hidraton dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea, vajit të kastorit dhe estereve të jojobës.
Ka një efekt antioksidant me vitaminë E.
Lë një ngjyrë natyrale, me shkëlqim në buzë, me një nuancë burgundy.
Me shije frutash.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Lip Care Black Currant

Hidratuese Lip Care, i jep ngjyrë, rehati dhe një ndjesi të lehtë në buzë.

Parandalon tharjen e buzëve dhe mbron falë rrushit te sirizit.
Hidraton dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea, vajit të kastorit dhe estereve të jojobës.
Ka një efekt antioksidant me vitaminë E.
Lë një ngjyrë natyrale, me shkëlqim në buzë, me një nuancë burgundy.
Me shije frutash.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Produkte ~

te ngjashme