Apivita – Lip Care Chestnut

Additional information

750 L

Lip Care Chestnut jep ngjyrë, rehati dhe një ndjesi të lehtë në buzë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Apivita – Lip Care Chestnut

Lip Care Chestnut jep ngjyrë, rehati dhe një ndjesi të lehtë në buzë.

Parandalon tharjen e buzëve dhe mbron falë ekstraktit të gështenjës.
Hidraton dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea, vajit të kastorit dhe estereve të jojobës.
Ka një efekt antioksidant me vitaminë E.
I lë buzët me ngjyrë natyrale me një nuancë çokollate dhe efekt mat.
Me shije delikate të gështenjës.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Apivita – Lip Care Chestnut

Lip Care Chestnut jep ngjyrë, rehati dhe një ndjesi të lehtë në buzë.

Parandalon tharjen e buzëve dhe mbron falë ekstraktit të gështenjës.
Hidraton dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea, vajit të kastorit dhe estereve të jojobës.
Ka një efekt antioksidant me vitaminë E.
I lë buzët me ngjyrë natyrale me një nuancë çokollate dhe efekt mat.
Me shije delikate të gështenjës.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Produkte ~

te ngjashme