Apivita – Lip Care Propolis

Additional information

750 L

Lip Care Propolis ofron hidratim intensiv dhe ndihmon në riparimin e buzëve të thata dhe të plasaritura. Ideale gjatë dimrit.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Lip Care Propolis

Lip Care Propolis ofron hidratim intensiv dhe ndihmon në riparimin e buzëve të thata dhe të plasaritura. Ideale gjatë dimrit.

Çliron menjëherë nga ndjenja e parehatisë.
Ka efekt qetësues.
Ofron veti antiseptike dhe restauruese falë vajit të propolisit.
Hidraton dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea, vajit të kastorit dhe estereve të jojobës.
Me shije neutrale dhe teksturë të lehtë kremoze.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Lip Care Propolis

Lip Care Propolis ofron hidratim intensiv dhe ndihmon në riparimin e buzëve të thata dhe të plasaritura. Ideale gjatë dimrit.

Çliron menjëherë nga ndjenja e parehatisë.
Ka efekt qetësues.
Ofron veti antiseptike dhe restauruese falë vajit të propolisit.
Hidraton dhe zbut buzët falë vajit të ullirit, dyllit të bletës, gjalpit të kakaos, gjalpit shea, vajit të kastorit dhe estereve të jojobës.
Me shije neutrale dhe teksturë të lehtë kremoze.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të konsiderueshme në buzë sa herë është e nevojshme.

Produkte ~

te ngjashme