Apivita – Mini Bees Gentle Kids Hair and Body Wash

Additional information

2500 L

Shampoja Apivita Mini Bees për flokët dhe trupin ka një formulë të pasur dhe përmban 99% përbërës me origjinë natyrale: Me Kalendula, mjaltë trumze, ekstrakt të rrënjës së panxharit dhe Infuzion Hamamelis në vend të ujit.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Kids Hair and Body Wash
Shampoja Apivita Mini Bees për flokët dhe trupin ka një formulë të pasur dhe përmban 99% përbërës me origjinë natyrale: Me Kalendula, mjaltë trumze, ekstrakt të rrënjës së panxharit dhe Infuzion Hamamelis në vend të ujit.

Pastron ekstra butësisht, hidraton, mbron dhe qetëson lëkurën e fëmijës.

Gentle Kids Hair & Body Wash është projektuar me kujdes për të ofruar pastrim të butë, hidratim dhe mbrojtje, përmes përmbajtjes së përbërësve të biodegradueshëm. Aroma e këndshme dhe lozonjare përbëjnë kombinimin perfekt për një banjë të mbushur me argëtim dhe relaks.

Pastron butësisht lëkurën dhe flokët, pa sulfate, me surfaktantë natyralë jashtëzakonisht të butë.
Hidraton lëkurën dhe flokët, duke ofruar hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë falë ekstraktit të rrënjës së panxharit.
Mbron dhe përforcon mikrobiotën e lëkurës, zbut me prebiotikë dhe infuzionin me hamamelis.
I lë flokët dhe lëkurën të butë dhe i jep elasticitet falë mjaltit të trumzës.
Shpëlahet lehtësisht. Nuk irriton sytë.
E përshtatshme për fëmije mbi 2 vjeç.
Produkt i testuar dermatologjikisht dhe oftalmologjikisht. Testuar nga mjekët pediatër.

Formuluar pa sulfate, pa gluten. Hipoalergjenik.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup dhe flokë të lagur, në mënyrë që të krijohet shkumë dhe shpëlajeni tërësisht.

Produkt i përshtatshëm vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Kids Hair and Body Wash
Shampoja Apivita Mini Bees për flokët dhe trupin ka një formulë të pasur dhe përmban 99% përbërës me origjinë natyrale: Me Kalendula, mjaltë trumze, ekstrakt të rrënjës së panxharit dhe Infuzion Hamamelis në vend të ujit.

Pastron ekstra butësisht, hidraton, mbron dhe qetëson lëkurën e fëmijës.

Gentle Kids Hair & Body Wash është projektuar me kujdes për të ofruar pastrim të butë, hidratim dhe mbrojtje, përmes përmbajtjes së përbërësve të biodegradueshëm. Aroma e këndshme dhe lozonjare përbëjnë kombinimin perfekt për një banjë të mbushur me argëtim dhe relaks.

Pastron butësisht lëkurën dhe flokët, pa sulfate, me surfaktantë natyralë jashtëzakonisht të butë.
Hidraton lëkurën dhe flokët, duke ofruar hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë falë ekstraktit të rrënjës së panxharit.
Mbron dhe përforcon mikrobiotën e lëkurës, zbut me prebiotikë dhe infuzionin me hamamelis.
I lë flokët dhe lëkurën të butë dhe i jep elasticitet falë mjaltit të trumzës.
Shpëlahet lehtësisht. Nuk irriton sytë.
E përshtatshme për fëmije mbi 2 vjeç.
Produkt i testuar dermatologjikisht dhe oftalmologjikisht. Testuar nga mjekët pediatër.

Formuluar pa sulfate, pa gluten. Hipoalergjenik.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup dhe flokë të lagur, në mënyrë që të krijohet shkumë dhe shpëlajeni tërësisht.

Produkt i përshtatshëm vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme