Apivita – Moisturizing Hair Mask

Additional information

2150 L

Maska hidratuese e flokëve me acid hialuronik:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Moisturizing Hair Mask

Maska hidratuese e flokëve me acid hialuronik:

Ofron hidratim intensiv me acid hialuronik, aloe, mjaltë trumze dhe proteina tërshërë, të cilat rivendosin nivelet e hidratimit brenda fibrës së flokëve.
I rimbush flokët me lipide të çmuara dhe i lë ato jashtëzakonisht të buta dhe të zhdërvjellta falë vajrave organike jojoba dhe ullirit.
Ndihmon në riparimin e flokëve dhe parandalon ndarjen e majave me vitamina dhe kompleksin APISHIELD HS.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe i lë flokët plot vitalitet me ekstraktet e rozmarinës, sherebelës dhe propolisit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.

Për një trajtim më intensiv aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të nxehtë dhe lëreni të veprojë për 15 minuta.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Moisturizing Hair Mask

Maska hidratuese e flokëve me acid hialuronik:

Ofron hidratim intensiv me acid hialuronik, aloe, mjaltë trumze dhe proteina tërshërë, të cilat rivendosin nivelet e hidratimit brenda fibrës së flokëve.
I rimbush flokët me lipide të çmuara dhe i lë ato jashtëzakonisht të buta dhe të zhdërvjellta falë vajrave organike jojoba dhe ullirit.
Ndihmon në riparimin e flokëve dhe parandalon ndarjen e majave me vitamina dhe kompleksin APISHIELD HS.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe i lë flokët plot vitalitet me ekstraktet e rozmarinës, sherebelës dhe propolisit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.

Për një trajtim më intensiv aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të nxehtë dhe lëreni të veprojë për 15 minuta.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme