Apivita – Moisturizing Hand Cream with Light Texture

Additional information

950 L

Krem hidratues për duart dhe thonjtë që ruan hidratimin natyral, duke e lënë lëkurën të butë dhe me aromë të lehtë me nota jasemini.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Hand Care Moisturizing Hand Cream with Light Texture

Krem hidratues për duart dhe thonjtë që ruan hidratimin natyral, duke e lënë lëkurën të butë dhe me aromë të lehtë me nota jasemini.

Ushqen, forcon lëkurën dhe thonjtë falë gjalpit të kakaos, vajit të avokados, biotinës, vitaminës E dhe pantenolit.
Ofron mbrojtje antioksiduese falë infuzionit të një kombinimi të 3 llojeve të sideritit dhe propolisit.
I lë duart të buta, pak aromatike falë mjaltit të trumzës dhe vajit esencial të jaseminit.
Ka një teksturë të lehtë që përthithet lehtësisht pa lënë gjurmë yndyre.
Uji është zëvendësuar nga një infuzion i çajit biologjik të malit grek me veprim antioksidues.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të mjaftueshme në duar dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Hand Care Moisturizing Hand Cream with Light Texture

Krem hidratues për duart dhe thonjtë që ruan hidratimin natyral, duke e lënë lëkurën të butë dhe me aromë të lehtë me nota jasemini.

Ushqen, forcon lëkurën dhe thonjtë falë gjalpit të kakaos, vajit të avokados, biotinës, vitaminës E dhe pantenolit.
Ofron mbrojtje antioksiduese falë infuzionit të një kombinimi të 3 llojeve të sideritit dhe propolisit.
I lë duart të buta, pak aromatike falë mjaltit të trumzës dhe vajit esencial të jaseminit.
Ka një teksturë të lehtë që përthithet lehtësisht pa lënë gjurmë yndyre.
Uji është zëvendësuar nga një infuzion i çajit biologjik të malit grek me veprim antioksidues.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të mjaftueshme në duar dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme.

Produkte ~

te ngjashme