Apivita – Natural Soap Sapun me Propolis

Additional information

600 L

Produkti i parë që u lançua nga Apivita në 1979; sapuni me propolis dhe trumzë me ngjyrën e zezë karakteristike! Ka një efekt pastrues antiseptik në lëkurën e fytyrës dhe trupit pa shkaktuar dehidratim.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Natural Soap Sapun me Propolis

Produkti i parë që u lançua nga Apivita në 1979; sapuni me propolis dhe trumzë me ngjyrën e zezë karakteristike! Ka një efekt pastrues antiseptik në lëkurën e fytyrës dhe trupit pa shkaktuar dehidratim.

Baza e masës natyrale të sapunit nga vaji i palmës dhe vaji i kokosit që bën shkumë të pasur, pastron në thellësi dhe mbron nga efektet negative të mjedisit.
Propolisi ofron veprim të butë antiseptik dhe siguron higjienën e duhur të lëkurës.
Vaji esencial organik i trumzës ka një efekt antiseptik, ndërkohë që rregullon yndyrën.
Ideale për lëkurën e yndyrshme dhe lëkurën e re të prirur ndaj akneve.
I përshtatshëm për përdorim si në fytyrë ashtu edhe në trup.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në fytyrë ose/dhe lëkurë të lagur të trupit me lëvizje të buta për të bërë shkumë. Shpëlajeni tërësisht

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Natural Soap Sapun me Propolis

Produkti i parë që u lançua nga Apivita në 1979; sapuni me propolis dhe trumzë me ngjyrën e zezë karakteristike! Ka një efekt pastrues antiseptik në lëkurën e fytyrës dhe trupit pa shkaktuar dehidratim.

Baza e masës natyrale të sapunit nga vaji i palmës dhe vaji i kokosit që bën shkumë të pasur, pastron në thellësi dhe mbron nga efektet negative të mjedisit.
Propolisi ofron veprim të butë antiseptik dhe siguron higjienën e duhur të lëkurës.
Vaji esencial organik i trumzës ka një efekt antiseptik, ndërkohë që rregullon yndyrën.
Ideale për lëkurën e yndyrshme dhe lëkurën e re të prirur ndaj akneve.
I përshtatshëm për përdorim si në fytyrë ashtu edhe në trup.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në fytyrë ose/dhe lëkurë të lagur të trupit me lëvizje të buta për të bërë shkumë. Shpëlajeni tërësisht

Produkte ~

te ngjashme