Apivita – Refreshing Fig Moisturizing Body Milk

Additional information

1750 L

Locioni hidratues i trupit, i frymëzuar nga aromaterapia, kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Hidraton me ekstraktin e fikut, ndërsa vajrat esencialë të livandës dhe barbarozës ofrojnë një aromë të fuqishme dhe të gjallë për freski edhe më intensive. I përshtatshëm si për meshkuj ashtu edhe për femra.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Refreshing Fig Moisturizing Body Milk

Locioni hidratues i trupit, i frymëzuar nga aromaterapia, kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Hidraton me ekstraktin e fikut, ndërsa vajrat esencialë të livandës dhe barbarozës ofrojnë një aromë të fuqishme dhe të gjallë për freski edhe më intensive. I përshtatshëm si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Fiku, aloe bio-aktive dhe mjalti hidratojnë lëkurën dhe e lënë atë të lëmuar dhe të butë.
Panthenol (provitamin B5), arginina, bisabolol dhe allantoin hidratojnë dhe parandalojnë acarimin.
Vaji organik i ullirit grek, gjalpi organik shea dhe vaji i bajames ofrojnë ushqim intensiv dhe mbrojnë lëkurën.
Vajrat esencialë të livandës dhe geraniumit organik ofrojnë një ndjenjë unike rigjallërimi dhe ndihmojnë në luftimin e stresit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup pas dushit me lëvizje të lehta masazhuese.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Refreshing Fig Moisturizing Body Milk

Locioni hidratues i trupit, i frymëzuar nga aromaterapia, kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Hidraton me ekstraktin e fikut, ndërsa vajrat esencialë të livandës dhe barbarozës ofrojnë një aromë të fuqishme dhe të gjallë për freski edhe më intensive. I përshtatshëm si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Fiku, aloe bio-aktive dhe mjalti hidratojnë lëkurën dhe e lënë atë të lëmuar dhe të butë.
Panthenol (provitamin B5), arginina, bisabolol dhe allantoin hidratojnë dhe parandalojnë acarimin.
Vaji organik i ullirit grek, gjalpi organik shea dhe vaji i bajames ofrojnë ushqim intensiv dhe mbrojnë lëkurën.
Vajrat esencialë të livandës dhe geraniumit organik ofrojnë një ndjenjë unike rigjallërimi dhe ndihmojnë në luftimin e stresit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup pas dushit me lëvizje të lehta masazhuese.

Produkte ~

te ngjashme