Apivita – Refreshing Fig Shower Gel With Essential Oils

Additional information

1300 L

Xheli freskues dushi me vajra esencialë, i frymëzuar nga aromaterapia, pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar atë dhe ruan hidratimin natyral të lëkurës. Aromë që sjell një ndjenjë freskie, e përshtatshme për burra dhe gra.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Refreshing Fig Shower Gel With Essential Oils

Xheli freskues dushi me vajra esencialë, i frymëzuar nga aromaterapia, pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar atë dhe ruan hidratimin natyral të lëkurës. Aromë që sjell një ndjenjë freskie, e përshtatshme për burra dhe gra.

Sapuni dhe agjentët e butë të pastrimit pastrojnë butësisht dhe ruajnë hidratimin natyral të lëkurës.
Ekstrakti i fikut është i pasur me sheqerna, flavonoide dhe vitamina dhe siguron hidratim dhe qetësimin e lëkurës.
Ekstrakti i propolisit ka një efekt të lehtë antiseptik.
Ekstrakti bio-aktiv i aloes dhe mjaltit hidratojnë lëkurën, duke e lënë atë të lëmuar dhe të butë.
Vajrat esencialë të livandos dhe geraniumit organik ofrojnë një ndjenjë unike rigjallërimi dhe ndihmojnë në luftimin e stresit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në lëkurë të lagur, masazhoni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Refreshing Fig Shower Gel With Essential Oils

Xheli freskues dushi me vajra esencialë, i frymëzuar nga aromaterapia, pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar atë dhe ruan hidratimin natyral të lëkurës. Aromë që sjell një ndjenjë freskie, e përshtatshme për burra dhe gra.

Sapuni dhe agjentët e butë të pastrimit pastrojnë butësisht dhe ruajnë hidratimin natyral të lëkurës.
Ekstrakti i fikut është i pasur me sheqerna, flavonoide dhe vitamina dhe siguron hidratim dhe qetësimin e lëkurës.
Ekstrakti i propolisit ka një efekt të lehtë antiseptik.
Ekstrakti bio-aktiv i aloes dhe mjaltit hidratojnë lëkurën, duke e lënë atë të lëmuar dhe të butë.
Vajrat esencialë të livandos dhe geraniumit organik ofrojnë një ndjenjë unike rigjallërimi dhe ndihmojnë në luftimin e stresit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në lëkurë të lagur, masazhoni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë.

Produkte ~

te ngjashme