Apivita – Rose Pepper Firming and Reshaping Body Cream

Additional information

3500 L

Forcon dhe ruan elasticitetin e lëkurës, lufton yndyrën e lokalizuar në ije, kofshë dhe bel duke stimuluar procesin lipolitik, duke hidratuar dhe ripërtërirë lëkurën.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Firming and Reshaping Body Cream

Forcon dhe ruan elasticitetin e lëkurës, lufton yndyrën e lokalizuar në ije, kofshë dhe bel duke stimuluar procesin lipolitik, duke hidratuar dhe ripërtërirë lëkurën.

Piperi rozë, ekstrakti i angjinares kontribuojnë në qëndrueshmërinë e lëkurës, nxisin lipolizën dhe mikroqarkullimin, ndërsa përmirësojnë pamjen e lëkurës.
Kompleksi hidratues i mjaltit nga trumza greke, vaji i bajames, provitamina B5, vitamina E, mentoli dhe alantoina ofrojnë hidratim të thellë dhe të butë.
Ivy dhe centella ndihmojnë në detoksifikimin.
Vajrat esencialë të dëllinjës dhe trëndafilit dhe vaji esencial i piperit të zi rinovojnë lëkurën duke rritur moralin.
Infuzioni i çajit organik të malit ka veti të forta antioksiduese dhe kundër plakjes.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në trup me lëvizje rrethore masazhi pas dushit.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Firming and Reshaping Body Cream

Forcon dhe ruan elasticitetin e lëkurës, lufton yndyrën e lokalizuar në ije, kofshë dhe bel duke stimuluar procesin lipolitik, duke hidratuar dhe ripërtërirë lëkurën.

Piperi rozë, ekstrakti i angjinares kontribuojnë në qëndrueshmërinë e lëkurës, nxisin lipolizën dhe mikroqarkullimin, ndërsa përmirësojnë pamjen e lëkurës.
Kompleksi hidratues i mjaltit nga trumza greke, vaji i bajames, provitamina B5, vitamina E, mentoli dhe alantoina ofrojnë hidratim të thellë dhe të butë.
Ivy dhe centella ndihmojnë në detoksifikimin.
Vajrat esencialë të dëllinjës dhe trëndafilit dhe vaji esencial i piperit të zi rinovojnë lëkurën duke rritur moralin.
Infuzioni i çajit organik të malit ka veti të forta antioksiduese dhe kundër plakjes.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në trup me lëvizje rrethore masazhi pas dushit.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme