Apivita – Rose Pepper Shower Gel With Essential Oils

Additional information

1300 L

Xhel dushi me vajra esencialë, pastron në mënyrë efektive duke e lënë lëkurën të butë dhe të hidratuar.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Rose Pepper Shower Gel With Essential Oils

Xhel dushi me vajra esencialë, pastron në mënyrë efektive duke e lënë lëkurën të butë dhe të hidratuar.

Sapuni dhe agjentët e butë pastrues pastrojnë lëkurën duke formuar një shkumë të dendur dhe mbrojnë nga acarimi.
Ekstrakti i propolisit ofron një veprim të lehtë antiseptik.
Aloe organike, provitamina B5, ekstrakt organik i livandës dhe arginina kanë një efekt hidratues, zbutës dhe qetësues në lëkurë.
Vajrat esencialë të dëllinjës dhe trëndafilit dhe vaji esencial i piperit të zi rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë humorin.
Infuzioni i çajit organik të malit ka veti të forta antioksiduese dhe kundër plakjes.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurë të lagur për një shkumë të pasur. Shpëlajeni tërësisht.
Shmangni çdo kontakt me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Rose Pepper Shower Gel With Essential Oils

Xhel dushi me vajra esencialë, pastron në mënyrë efektive duke e lënë lëkurën të butë dhe të hidratuar.

Sapuni dhe agjentët e butë pastrues pastrojnë lëkurën duke formuar një shkumë të dendur dhe mbrojnë nga acarimi.
Ekstrakti i propolisit ofron një veprim të lehtë antiseptik.
Aloe organike, provitamina B5, ekstrakt organik i livandës dhe arginina kanë një efekt hidratues, zbutës dhe qetësues në lëkurë.
Vajrat esencialë të dëllinjës dhe trëndafilit dhe vaji esencial i piperit të zi rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë humorin.
Infuzioni i çajit organik të malit ka veti të forta antioksiduese dhe kundër plakjes.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurë të lagur për një shkumë të pasur. Shpëlajeni tërësisht.
Shmangni çdo kontakt me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme