Apivita – Royal Honey Rich Moisturizing Body Cream

Additional information

1750 L

Krem me teksturë të pasur hidratues dhe ushqyes, ideal për lëkurë të thatë, me atributet unike të mjaltit trumzë. E lë lëkurën jashtëzakonisht të butë me një aromë unike. Hidraton në thellësi dhe ushqen lëkurën e thatë me përbërës 98% me origjinë natyrale.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Royal Honey Rich Moisturizing Body Cream

Krem me teksturë të pasur hidratues dhe ushqyes, ideal për lëkurë të thatë, me atributet unike të mjaltit trumzë. E lë lëkurën jashtëzakonisht të butë me një aromë unike. Hidraton në thellësi dhe ushqen lëkurën e thatë me përbërës 98% me origjinë natyrale.

Ruan elasticitetin e lëkurës
Promovon relaksimin
Një kompleks hidratues me mjaltë trumze greke dhe acid hialuronik, hidraton dhe ushqen lëkurën.
Vaji i ullirit dhe bajames, dylli i bletës, shea dhe gjalpi i kakaos, hidratojnë dhe ruajnë elasticitetin e lëkurës.
Aloe, vitamina E, pantenoli dhe ekstrakti organik i livandos nga APIGEA përmirësojnë efektin hidratues dhe mbrojnë nga irritimi.
Vajrat esencialë organikë të portokallit dhe trëndafilit ofrojnë veprim shtesë hidratues dhe antioksidues.
Aroma e frutave dhe luleve e lë lëkurën me aromë delikate.
Teksturë e shkëlqyer që përhapet dhe përthithet lehtësisht.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant lajthie.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në lëkurë pas banjës dhe përsërisni nëse është e nevojshme.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Royal Honey Rich Moisturizing Body Cream

Krem me teksturë të pasur hidratues dhe ushqyes, ideal për lëkurë të thatë, me atributet unike të mjaltit trumzë. E lë lëkurën jashtëzakonisht të butë me një aromë unike. Hidraton në thellësi dhe ushqen lëkurën e thatë me përbërës 98% me origjinë natyrale.

Ruan elasticitetin e lëkurës
Promovon relaksimin
Një kompleks hidratues me mjaltë trumze greke dhe acid hialuronik, hidraton dhe ushqen lëkurën.
Vaji i ullirit dhe bajames, dylli i bletës, shea dhe gjalpi i kakaos, hidratojnë dhe ruajnë elasticitetin e lëkurës.
Aloe, vitamina E, pantenoli dhe ekstrakti organik i livandos nga APIGEA përmirësojnë efektin hidratues dhe mbrojnë nga irritimi.
Vajrat esencialë organikë të portokallit dhe trëndafilit ofrojnë veprim shtesë hidratues dhe antioksidues.
Aroma e frutave dhe luleve e lë lëkurën me aromë delikate.
Teksturë e shkëlqyer që përhapet dhe përthithet lehtësisht.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant lajthie.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në lëkurë pas banjës dhe përsërisni nëse është e nevojshme.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme