Apivita – Royal Honey Shower Gel with Essential Oils

Additional information

1300 L

Xhel dushi kremoz dhe hidratues me një formulë të pasur me mjaltë trumze, me veti unike dhe ideale për lëkurën e thatë, pastron butësisht lëkurën pa e tharë, duke e lënë atë të ndjehet e mëndafshtë. Aroma e mjaltit ofron një moment relaksues dhe gjallërues.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Royal Honey Shower Gel with Essential Oils

Xhel dushi kremoz dhe hidratues me një formulë të pasur me mjaltë trumze, me veti unike dhe ideale për lëkurën e thatë, pastron butësisht lëkurën pa e tharë, duke e lënë atë të ndjehet e mëndafshtë. Aroma e mjaltit ofron një moment relaksues dhe gjallërues.

Pastrues jashtëzakonisht i butë pa sulfate.
Ruan hidratimin natyral të lëkurës me agjentë të butë pastrues, ekstrakt propolisi dhe sapun.
I pasuruar me mjaltë trumze dhe panthenol, hidraton lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe elastike.
Vajrat e ullirit dhe bajameve ushqejnë thellësisht lëkurën.
Kalendula është e njohur për vetitë e saj qetësuese dhe për parandalimin e acarimit.
Vajrat esencialë të portokallit dhe trëndafilit kanë veti hidratuese dhe antioksiduese.
Notat e mjaltit të trumzës dhe mjaltit të luleve parfumojnë në mënyrë delikate lëkurën.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e lagur. Shpëlajeni tërësisht me ujë.
Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Royal Honey Shower Gel with Essential Oils

Xhel dushi kremoz dhe hidratues me një formulë të pasur me mjaltë trumze, me veti unike dhe ideale për lëkurën e thatë, pastron butësisht lëkurën pa e tharë, duke e lënë atë të ndjehet e mëndafshtë. Aroma e mjaltit ofron një moment relaksues dhe gjallërues.

Pastrues jashtëzakonisht i butë pa sulfate.
Ruan hidratimin natyral të lëkurës me agjentë të butë pastrues, ekstrakt propolisi dhe sapun.
I pasuruar me mjaltë trumze dhe panthenol, hidraton lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe elastike.
Vajrat e ullirit dhe bajameve ushqejnë thellësisht lëkurën.
Kalendula është e njohur për vetitë e saj qetësuese dhe për parandalimin e acarimit.
Vajrat esencialë të portokallit dhe trëndafilit kanë veti hidratuese dhe antioksiduese.
Notat e mjaltit të trumzës dhe mjaltit të luleve parfumojnë në mënyrë delikate lëkurën.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e lagur. Shpëlajeni tërësisht me ujë.
Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme