Apivita – Shampoo for Oily Roots and Dry Ends

Additional information

1750 L

Shampo për skalp të yndyrshëm dhe maja të thata:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Shampoo for Oily Roots and Dry Ends

Shampo për skalp të yndyrshëm dhe maja të thata:

Pastron dhe balancon butësisht sebumin e tepërt nga rrënjët me ekstrakte të hithrës greke dhe propolisit organik, si dhe me vajra esencialë organikë të sherebelës dhe grejpfrutit.
Hidraton dhe riparon skajet e thata dhe të dëmtuara me mjaltë, proteina gruri të hidrolizuara, panthenol dhe APISHIELD HS Complex.
I lë flokët të lëmuar, të lehtë dhe plot volum.
Ideale për flokë të gjatë me rrënjë të yndyrshme.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve më pas masazhoni butësisht.

Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Shampoo for Oily Roots and Dry Ends

Shampo për skalp të yndyrshëm dhe maja të thata:

Pastron dhe balancon butësisht sebumin e tepërt nga rrënjët me ekstrakte të hithrës greke dhe propolisit organik, si dhe me vajra esencialë organikë të sherebelës dhe grejpfrutit.
Hidraton dhe riparon skajet e thata dhe të dëmtuara me mjaltë, proteina gruri të hidrolizuara, panthenol dhe APISHIELD HS Complex.
I lë flokët të lëmuar, të lehtë dhe plot volum.
Ideale për flokë të gjatë me rrënjë të yndyrshme.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve më pas masazhoni butësisht.

Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Produkte ~

te ngjashme