Apivita – Tonic Lotion Soothing & Moisturizing Face Toner

Additional information

1850 L

Locion tonik qetësues me livando dhe mjaltë që pastron dhe hidraton lëkurën duke e përgatitur atë për hapat e ardhshëm të rutinës së kujdesit të lëkurës.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Lotion Soothing & Moisturizing Face Toner

Locion tonik qetësues me livando dhe mjaltë që pastron dhe hidraton lëkurën duke e përgatitur atë për hapat e ardhshëm të rutinës së kujdesit të lëkurës.

Qetëson me mjaltë trumzë greke, livando dhe pantenol.
Hidraton dhe e bën lëkurën të rehatshme me acidin hialuronik.
E tonifikon lëkurën me vaj esencial të portokallit dhe barbarozës.
Rigjallëron falë aromës së saj të freskët lulesh me nota jeshile.
Ofron veprim shtesë kundër ndotjes me infuzion trëndafili.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni me një copë pambuku në fytyrë dhe qafë duke shmangur zonën e syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Lotion Soothing & Moisturizing Face Toner

Locion tonik qetësues me livando dhe mjaltë që pastron dhe hidraton lëkurën duke e përgatitur atë për hapat e ardhshëm të rutinës së kujdesit të lëkurës.

Qetëson me mjaltë trumzë greke, livando dhe pantenol.
Hidraton dhe e bën lëkurën të rehatshme me acidin hialuronik.
E tonifikon lëkurën me vaj esencial të portokallit dhe barbarozës.
Rigjallëron falë aromës së saj të freskët lulesh me nota jeshile.
Ofron veprim shtesë kundër ndotjes me infuzion trëndafili.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni me një copë pambuku në fytyrë dhe qafë duke shmangur zonën e syve.

Produkte ~

te ngjashme