Apivita – Tonic Mountain Tea Moisturizing Body Milk

Additional information

1750 L

Qumështi hidratues i trupit, i frymëzuar nga aromaterapia, kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Ofron mbrojtje kundër stresit oksidativ me çaj nga malet greke, ndërsa vajrat esencialë të bergamotit dhe eukaliptit nxisin humorin dhe rigjallërojnë lëkurën. Aromë gjallëruese, e përshtatshme për meshkuj dhe femra.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Mountain Tea Moisturizing Body Milk

Qumështi hidratues i trupit, i frymëzuar nga aromaterapia, kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Ofron mbrojtje kundër stresit oksidativ me çaj nga malet greke, ndërsa vajrat esencialë të bergamotit dhe eukaliptit nxisin humorin dhe rigjallërojnë lëkurën. Aromë gjallëruese, e përshtatshme për meshkuj dhe femra.

Ekstrakti organik i Malotirës (Sideritis Syriaca) nga Kreta është një burim i pasur antioksidantësh.
Aloe organike bioaktive, panthenoli (provitamina B5), arginina, bisabololi dhe alantoina e lënë lëkurën menjëherë të hidratuar, të butë dhe të zhdërvjellët.
Vaji organik i ullirit grek, gjalpi organik shea dhe vaji i bajames ofrojnë ushqim intensiv dhe mbrojnë lëkurën.
Teksturë e shkëlqyer që aplikohet lehtësisht. Përthithje e shpejtë.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup pas dushit me lëvizje të lehta masazhuese.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Mountain Tea Moisturizing Body Milk

Qumështi hidratues i trupit, i frymëzuar nga aromaterapia, kujdeset për lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe me aromë të lehtë. Ofron mbrojtje kundër stresit oksidativ me çaj nga malet greke, ndërsa vajrat esencialë të bergamotit dhe eukaliptit nxisin humorin dhe rigjallërojnë lëkurën. Aromë gjallëruese, e përshtatshme për meshkuj dhe femra.

Ekstrakti organik i Malotirës (Sideritis Syriaca) nga Kreta është një burim i pasur antioksidantësh.
Aloe organike bioaktive, panthenoli (provitamina B5), arginina, bisabololi dhe alantoina e lënë lëkurën menjëherë të hidratuar, të butë dhe të zhdërvjellët.
Vaji organik i ullirit grek, gjalpi organik shea dhe vaji i bajames ofrojnë ushqim intensiv dhe mbrojnë lëkurën.
Teksturë e shkëlqyer që aplikohet lehtësisht. Përthithje e shpejtë.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup pas dushit me lëvizje të lehta masazhuese.

Produkte ~

te ngjashme