Apivita – Tonic Mountain Tea Shower Gel with Essential Oils

Additional information

1300 L

Xheli gjallërues i dushit me vajra esencialë, i frymëzuar nga aromaterapia, pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar dhe duke e mbrojtur nga stresi oksidativ falë çajit nga malet greke. Përmirëson humorin dhe e lë lëkurën me aromë të lehtë. Për t’u përdorur në banjën tuaj të mëngjesit për të nisur mirë ditën. I përshtatshëm si për meshkuj ashtu edhe për femra.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Mountain Tea Shower Gel with Essential Oils

Xheli gjallërues i dushit me vajra esencialë, i frymëzuar nga aromaterapia, pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar dhe duke e mbrojtur nga stresi oksidativ falë çajit nga malet greke. Përmirëson humorin dhe e lë lëkurën me aromë të lehtë. Për t’u përdorur në banjën tuaj të mëngjesit për të nisur mirë ditën. I përshtatshëm si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Ekstrakti organik i Malotirës (Sideritis Syriaca) nga Kreta është një burim i pasur antioksidantësh.
Sapuni dhe agjentët e butë të pastrimit pastrojnë butësisht dhe ruajnë hidratimin natyral të lëkurës.
Ekstrakti i propolisit ka një efekt të butë antiseptik dhe përmirëson shkëlqimin dhe shëndetin e lëkurës.
Aloe bio-aktive, ekstrakti i farave të ullirit, panthenoli (provitamin B5) dhe arginina hidratojnë lëkurën, duke e lënë atë të lëmuar dhe të butë.
Vajrat esencialë organikë të bergamotit dhe eukaliptit përmirësojnë humorin dhe sjellin optimizëm dhe energji.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në lëkurë të lagur dhe shpëlajeni me ujë të bollshëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Mountain Tea Shower Gel with Essential Oils

Xheli gjallërues i dushit me vajra esencialë, i frymëzuar nga aromaterapia, pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar dhe duke e mbrojtur nga stresi oksidativ falë çajit nga malet greke. Përmirëson humorin dhe e lë lëkurën me aromë të lehtë. Për t’u përdorur në banjën tuaj të mëngjesit për të nisur mirë ditën. I përshtatshëm si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Ekstrakti organik i Malotirës (Sideritis Syriaca) nga Kreta është një burim i pasur antioksidantësh.
Sapuni dhe agjentët e butë të pastrimit pastrojnë butësisht dhe ruajnë hidratimin natyral të lëkurës.
Ekstrakti i propolisit ka një efekt të butë antiseptik dhe përmirëson shkëlqimin dhe shëndetin e lëkurës.
Aloe bio-aktive, ekstrakti i farave të ullirit, panthenoli (provitamin B5) dhe arginina hidratojnë lëkurën, duke e lënë atë të lëmuar dhe të butë.
Vajrat esencialë organikë të bergamotit dhe eukaliptit përmirësojnë humorin dhe sjellin optimizëm dhe energji.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në lëkurë të lagur dhe shpëlajeni me ujë të bollshëm.

Produkte ~

te ngjashme