Apivita – Tonic Shampoo for Men

Additional information

1750 L

Linja Tonic për parandalimin dhe trajtimin e rënies së flokëve ndihmon në kontrollin e rënies sezonale ose të trashëguar të flokëve dhe nxit rritjen e shëndetshme të flokëve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Shampoo for Men

Linja Tonic për parandalimin dhe trajtimin e rënies së flokëve ndihmon në kontrollin e rënies sezonale ose të trashëguar të flokëve dhe nxit rritjen e shëndetshme të flokëve.

Shampoja Tonic për meshkujt:

Mbron flokët nga rënia falë Kompleksit Tonik Hippophae të patentuar.
Stimulon rritjen e flokëve dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.
Pastron skalpin e kokës dhe nxit rritjen e shëndetshme me ekstrakt propolisi antimikrobik.
Forcon dhe rigjallëron rrënjët e flokëve falë një sërë përbërësish stimulues: 4 vitamina, proteina gruri dhe xhensen, ekstrakte kinchona, trumze dhe livando.
Ndihmon në rregullimin e prodhimit të sebumit dhe rritjen e volumit me rrënjë jamballi dhe ekstrakt ekuisetum.
Me një përzierje gjallëruese të vajrave esencialë të tea tree, trumzës, mentes dhe limonit, të cilat tonifikojnë dhe rregullojnë flokët dhe humorin.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në mënyrë të barabartë në flokë, më pas masazhoni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Shampoo for Men

Linja Tonic për parandalimin dhe trajtimin e rënies së flokëve ndihmon në kontrollin e rënies sezonale ose të trashëguar të flokëve dhe nxit rritjen e shëndetshme të flokëve.

Shampoja Tonic për meshkujt:

Mbron flokët nga rënia falë Kompleksit Tonik Hippophae të patentuar.
Stimulon rritjen e flokëve dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.
Pastron skalpin e kokës dhe nxit rritjen e shëndetshme me ekstrakt propolisi antimikrobik.
Forcon dhe rigjallëron rrënjët e flokëve falë një sërë përbërësish stimulues: 4 vitamina, proteina gruri dhe xhensen, ekstrakte kinchona, trumze dhe livando.
Ndihmon në rregullimin e prodhimit të sebumit dhe rritjen e volumit me rrënjë jamballi dhe ekstrakt ekuisetum.
Me një përzierje gjallëruese të vajrave esencialë të tea tree, trumzës, mentes dhe limonit, të cilat tonifikojnë dhe rregullojnë flokët dhe humorin.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në mënyrë të barabartë në flokë, më pas masazhoni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme