Apivita – Tonic Shampoo for Women

Additional information

1750 L

Linja Tonic e Apivita për parandalimin dhe trajtimin e rënies së flokëve ndihmon në mënyrë efektive në kontrollin e rënies sezonale ose të trashëguar të flokëve dhe nxit rritjen e shëndetshme të tyre.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Shampoo for Women

Linja Tonic e Apivita për parandalimin dhe trajtimin e rënies së flokëve ndihmon në mënyrë efektive në kontrollin e rënies sezonale ose të trashëguar të flokëve dhe nxit rritjen e shëndetshme të tyre.

Shampoja Tonic për femrat:

Mbron flokët nga rënia falë kompleksit të patentuar Tonique Hippophae. Stimulon rritjen e flokëve dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.
Pastron skalpin e kokës dhe mundëson rritjen e shëndetshme të flokëve, falë ekstraktit antimikrobik të propolisit.
Forcon dhe rigjallëron rrënjët e flokëve falë një sërë përbërësish stimulues: 4 vitamina, proteina gruri dhe lupinë, xhensen, cinchona, trumzë dhe ekstrakte livande.
Hidraton dhe ushqen flokët, duke rritur volumin dhe shkëlqimin, falë mjaltit të trumzës dhe aloe vera.
Me një përzierje gjallëruese të vajrave esencialë të livandës, sherebelës, nerolit dhe dafinës, të cilat tonifikojnë dhe rregullojnë flokët dhe humorin.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve, më pas masazhoni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Tonic Shampoo for Women

Linja Tonic e Apivita për parandalimin dhe trajtimin e rënies së flokëve ndihmon në mënyrë efektive në kontrollin e rënies sezonale ose të trashëguar të flokëve dhe nxit rritjen e shëndetshme të tyre.

Shampoja Tonic për femrat:

Mbron flokët nga rënia falë kompleksit të patentuar Tonique Hippophae. Stimulon rritjen e flokëve dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.
Pastron skalpin e kokës dhe mundëson rritjen e shëndetshme të flokëve, falë ekstraktit antimikrobik të propolisit.
Forcon dhe rigjallëron rrënjët e flokëve falë një sërë përbërësish stimulues: 4 vitamina, proteina gruri dhe lupinë, xhensen, cinchona, trumzë dhe ekstrakte livande.
Hidraton dhe ushqen flokët, duke rritur volumin dhe shkëlqimin, falë mjaltit të trumzës dhe aloe vera.
Me një përzierje gjallëruese të vajrave esencialë të livandës, sherebelës, nerolit dhe dafinës, të cilat tonifikojnë dhe rregullojnë flokët dhe humorin.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve, më pas masazhoni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme