Apivita – Treats for Him – Set

Additional information

3790 L

Një set unik dhuratash për ju ose të dashurit tuaj në një paketim festiv, miqësore me mjedisin, dhe e ripërdorshme. Seti përmban: Anti-Wrinkle, Anti-Fatigue Face and Eye Cream with Cardamom & Propolis (50ml) Krem për fytyrën dhe sytë që lufton rrudhat dhe shenjat e lodhjes, hidraton dhe mbron nga plakja e parakohshme, ndërsa tonifikon dhe rinovon.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Një set unik dhuratash për ju ose të dashurit tuaj në një paketim festiv, miqësore me mjedisin, dhe e ripërdorshme. Seti përmban:

Anti-Wrinkle, Anti-Fatigue Face and Eye Cream with Cardamom & Propolis (50ml)
Krem për fytyrën dhe sytë që lufton rrudhat dhe shenjat e lodhjes, hidraton dhe mbron nga plakja e parakohshme, ndërsa tonifikon dhe rinovon.

Kombinimi i përbërësve organikë (si kardamom, ginseng dhe vaj jojoba) ka veti antiseptike, anti-inflamatore dhe tonifikuese, ndërkohë që hidraton dhe zbut lëkurën.

Ekstrakti i qiqrave zvogëlon shenjat e lodhjes në fytyrë dhe rreth syve dhe rrit shkëlqimin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës.
Propolisi ka një veprim antiseptik dhe rregullon yndyrën, ndërsa në kombinim me ekstraktin organik të ullirit dhe vajin e bajames, mbron nga plakja e parakohshme e shkaktuar nga radikalet e lira dhe ndotësit e mjedisit (smogu, tymi i cigares, metalet e rënda etj).
Ekstraktet e mështeknës dhe ahut organik rrisin nivelet e hidratimit. I sigurojnë lëkurës hidratim të menjëhershëm, afatgjatë dhe reduktojnë numrin dhe thellësinë e rrudhave.

Rrushkulli (Ruscus aculeatus) vepron kundër rrathëve të zinj dhe fryrjes së syve.

Vajrat esenciale të kardamomit organik, sherebelës së pastër, limonit dhe cedrit rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë gjendjen shpirtërore duke larguar stresin dhe duke rritur përqendrimin.
Infuzi ujor i kardamomit ka veti antioksiduese dhe antiseptike.
Formulë oil-free, ideale për përdorim të përditshëm.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni me lëvizje rrethore në fytyrë të pastër dhe rreth syve ditën ose/dhe natën. I përshtatshëm për përdorim pas rruajtjes. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Hair and Body Wash with Cardamom & Propolis (250ml)
Pastron butësisht lëkurën dhe flokët, mbron dhe u jep atyre gjalleri.

Në vend të sapunit përdoren agjentë të butë pastrues dhe saponina natyrale për të pastruar në mënyrë efektive pa shkaktuar irritim dhe dehidratim.
Kombinimi i përbërësve organikë si kardamom, ginseng dhe vaj jojoba – ka veti antiseptike, anti-inflamatore dhe tonifikuese, ndërkohë që hidraton dhe zbut lëkurën.

Propolisi dhe jamballi kanë një veprim antiseptik dhe rregullojnë prodhimin e yndyrës ndërsa së bashku me ekstraktin organik të ullirit dhe vajit të bajames mbrojnë nga radikalet e lira dhe ndotësit e mjedisit (si smogu, tymi i cigares, metalet e rënda etj).

Vajrat esenciale të kardamomit organik, sherebelës së pastër, limonit dhe cedrit rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë gjendjen shpirtërore duke larguar stresin dhe duke rritur përqendrimin.
Ideale për përdorim në palestër apo gjatë pushimeve si dhe për përdorim të përditshëm.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në lëkurë dhe flokë të lagur duke e masazhuar butësisht. Më pas shpëlajeni tërësisht.

Apivita – Face Cleansing Black Cleansing Gel Face & Eyes (50 ml)
Xhel pastrues detoks i zi me karbon aktiv dhe propolis për të pastruar në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar thatësi.

Pastron make-up dhe papastërtitë me karbon aktiv dhe agjentë të butë pastrues.
Detoksifikon me karbon aktiv dhe ekstrakt të patentuar propolisi
E lë lëkurën të freskët, të pastër dhe komode falë pantenolit.
Rigjallëron me një aromë delikate mjalti, lule portokalli dhe aromë të luleve të bardha.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Masazhojeni butësisht në lëkurën e lagur (fytyrë dhe sy), më pas shpëlajeni.

Përshkrimi i Produktit
Një set unik dhuratash për ju ose të dashurit tuaj në një paketim festiv, miqësore me mjedisin, dhe e ripërdorshme. Seti përmban:

Anti-Wrinkle, Anti-Fatigue Face and Eye Cream with Cardamom & Propolis (50ml)
Krem për fytyrën dhe sytë që lufton rrudhat dhe shenjat e lodhjes, hidraton dhe mbron nga plakja e parakohshme, ndërsa tonifikon dhe rinovon.

Kombinimi i përbërësve organikë (si kardamom, ginseng dhe vaj jojoba) ka veti antiseptike, anti-inflamatore dhe tonifikuese, ndërkohë që hidraton dhe zbut lëkurën.

Ekstrakti i qiqrave zvogëlon shenjat e lodhjes në fytyrë dhe rreth syve dhe rrit shkëlqimin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës.
Propolisi ka një veprim antiseptik dhe rregullon yndyrën, ndërsa në kombinim me ekstraktin organik të ullirit dhe vajin e bajames, mbron nga plakja e parakohshme e shkaktuar nga radikalet e lira dhe ndotësit e mjedisit (smogu, tymi i cigares, metalet e rënda etj).
Ekstraktet e mështeknës dhe ahut organik rrisin nivelet e hidratimit. I sigurojnë lëkurës hidratim të menjëhershëm, afatgjatë dhe reduktojnë numrin dhe thellësinë e rrudhave.

Rrushkulli (Ruscus aculeatus) vepron kundër rrathëve të zinj dhe fryrjes së syve.

Vajrat esenciale të kardamomit organik, sherebelës së pastër, limonit dhe cedrit rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë gjendjen shpirtërore duke larguar stresin dhe duke rritur përqendrimin.
Infuzi ujor i kardamomit ka veti antioksiduese dhe antiseptike.
Formulë oil-free, ideale për përdorim të përditshëm.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni me lëvizje rrethore në fytyrë të pastër dhe rreth syve ditën ose/dhe natën. I përshtatshëm për përdorim pas rruajtjes. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Hair and Body Wash with Cardamom & Propolis (250ml)
Pastron butësisht lëkurën dhe flokët, mbron dhe u jep atyre gjalleri.

Në vend të sapunit përdoren agjentë të butë pastrues dhe saponina natyrale për të pastruar në mënyrë efektive pa shkaktuar irritim dhe dehidratim.
Kombinimi i përbërësve organikë si kardamom, ginseng dhe vaj jojoba – ka veti antiseptike, anti-inflamatore dhe tonifikuese, ndërkohë që hidraton dhe zbut lëkurën.

Propolisi dhe jamballi kanë një veprim antiseptik dhe rregullojnë prodhimin e yndyrës ndërsa së bashku me ekstraktin organik të ullirit dhe vajit të bajames mbrojnë nga radikalet e lira dhe ndotësit e mjedisit (si smogu, tymi i cigares, metalet e rënda etj).

Vajrat esenciale të kardamomit organik, sherebelës së pastër, limonit dhe cedrit rinovojnë lëkurën dhe përmirësojnë gjendjen shpirtërore duke larguar stresin dhe duke rritur përqendrimin.
Ideale për përdorim në palestër apo gjatë pushimeve si dhe për përdorim të përditshëm.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në lëkurë dhe flokë të lagur duke e masazhuar butësisht. Më pas shpëlajeni tërësisht.

Apivita – Face Cleansing Black Cleansing Gel Face & Eyes (50 ml)
Xhel pastrues detoks i zi me karbon aktiv dhe propolis për të pastruar në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar thatësi.

Pastron make-up dhe papastërtitë me karbon aktiv dhe agjentë të butë pastrues.
Detoksifikon me karbon aktiv dhe ekstrakt të patentuar propolisi
E lë lëkurën të freskët, të pastër dhe komode falë pantenolit.
Rigjallëron me një aromë delikate mjalti, lule portokalli dhe aromë të luleve të bardha.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Masazhojeni butësisht në lëkurën e lagur (fytyrë dhe sy), më pas shpëlajeni.

Produkte ~

te ngjashme