Apivita – Wanna Kiss You Hand Set – Jasmine

Additional information

1200 L

Një dyshe praktike për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte thelbësorë për hidratimin dhe butësinë e duarve dhe buzëve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita Wanna Kiss You Hand Set – Jasmine

Një dyshe praktike për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte thelbësorë për hidratimin dhe butësinë e duarve dhe buzëve.

Seti përmban:

Krem duarsh me teksturë të lehtë Jasmine Propolis (50ml)

Ruan hidratim natyral dhe hidraton duart dhe thonjtë, duke e lënë lëkurën të butë dhe me aromë të lehtë me nota jasemini.

Stick për buzët (4.4 g)

Parandalon tharjen e buzëve dhe siguron buzë të buta, të hidratuara dhe me shkëlqim.

Përshkrimi i Produktit
Apivita Wanna Kiss You Hand Set – Jasmine

Një dyshe praktike për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte thelbësorë për hidratimin dhe butësinë e duarve dhe buzëve.

Seti përmban:

Krem duarsh me teksturë të lehtë Jasmine Propolis (50ml)

Ruan hidratim natyral dhe hidraton duart dhe thonjtë, duke e lënë lëkurën të butë dhe me aromë të lehtë me nota jasemini.

Stick për buzët (4.4 g)

Parandalon tharjen e buzëve dhe siguron buzë të buta, të hidratuara dhe me shkëlqim.

Produkte ~

te ngjashme