Apivita – Wanna Kiss Your Hand Set – Honey

Additional information

1200 L

Një set praktik për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte të rëndësishme për higjienën dhe kujdesin ndaj duarve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wanna Kiss Your Hand – Honey
Një set praktik për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte të rëndësishme për higjienën dhe kujdesin ndaj duarve.

Paketimi përmban:

Krem për duart me teksturë të pasur me acid hialuronik dhe mjaltë (50 ml)

Hidratues intensiv që i mban duart të hidratuara në mënyrë natyrale, ndërkohë që ushqen dhe mbron lëkurën.

Sapun natyral Honey (125gr)

Pastron duke ruajtur hidratimin natyral të lëkurës dhe ofron një ndjesi mirëqenieje dhe relaksi falë aromës së tij unike.

Udhëzime mbi përdorimin
Krem për duart me teksturë të pasur me acid hialuronik dhe mjaltë

Aplikoni një sasi të mjaftueshme në duar dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme.

Sapun natyral Honey

Aplikojeni në fytyrë dhe trup të lagur me lëvizje delikate për të krijuar shkumë dhe shpëlajeni tërësisht.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wanna Kiss Your Hand – Honey
Një set praktik për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte të rëndësishme për higjienën dhe kujdesin ndaj duarve.

Paketimi përmban:

Krem për duart me teksturë të pasur me acid hialuronik dhe mjaltë (50 ml)

Hidratues intensiv që i mban duart të hidratuara në mënyrë natyrale, ndërkohë që ushqen dhe mbron lëkurën.

Sapun natyral Honey (125gr)

Pastron duke ruajtur hidratimin natyral të lëkurës dhe ofron një ndjesi mirëqenieje dhe relaksi falë aromës së tij unike.

Udhëzime mbi përdorimin
Krem për duart me teksturë të pasur me acid hialuronik dhe mjaltë

Aplikoni një sasi të mjaftueshme në duar dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme.

Sapun natyral Honey

Aplikojeni në fytyrë dhe trup të lagur me lëvizje delikate për të krijuar shkumë dhe shpëlajeni tërësisht.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme