Apivita – Wanna Kiss Your Hand set – Hypericum

Additional information

1200 L

Një set praktik për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte thelbësorë për riparimin dhe mbrojtjen e duarve dhe buzëve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wanna Kiss Your Hand set – Hypericum

Një set praktik për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte thelbësorë për riparimin dhe mbrojtjen e duarve dhe buzëve.

Paketimi përmban:

Krem duarsh me Hypericum dhe dyllë blete (50ml)
Rikthen lagështinë e humbur, hidraton intensivisht, shëron plasaritjet dhe përmirëson teksturën e lëkurës, ndërsa mbron nga radikalet e lira.

Stick për buzët me gjalpë kakao SPF20 (4.4g)
Kujdesi shumë hidratues i buzëve me SPF, ideal në verë, si dhe për sporte në natyrë.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wanna Kiss Your Hand set – Hypericum

Një set praktik për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy produkte thelbësorë për riparimin dhe mbrojtjen e duarve dhe buzëve.

Paketimi përmban:

Krem duarsh me Hypericum dhe dyllë blete (50ml)
Rikthen lagështinë e humbur, hidraton intensivisht, shëron plasaritjet dhe përmirëson teksturën e lëkurës, ndërsa mbron nga radikalet e lira.

Stick për buzët me gjalpë kakao SPF20 (4.4g)
Kujdesi shumë hidratues i buzëve me SPF, ideal në verë, si dhe për sporte në natyrë.

Produkte ~

te ngjashme