Apivita – Wine Elixir Renewing Lift Night Cream

Additional information

5150 L

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky krem ​​ushqen intensivisht gjatë natës dhe riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive falë polifenoleve – molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Renewing Lift Night Cream

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky krem ​​ushqen intensivisht gjatë natës dhe riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive falë polifenoleve – molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

Redukton shfaqjen e rrudhave, duke ofruar një lëkurë më të fortë dhe efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Eksfoliohet butësisht dhe përmirëson rinovimin e lëkurës, duke ofruar një çehre më rrezatuese falë papajës.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm falë ekstraktit të propolisit.
Ushqen dhe hidraton lëkurën falë dyllit të bletës, acidit hialuronik, gjalpit shea, vajit të ullirit dhe vajit të farave të rrushit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esencialë neroli, patchouli, sherebelë dhe trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë Santorini (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo natë në lëkurën e pastër, në fytyrë dhe qafë, me lëvizje të buta rrethore duke shmangur zonën rreth syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Renewing Lift Night Cream

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky krem ​​ushqen intensivisht gjatë natës dhe riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive falë polifenoleve – molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

Redukton shfaqjen e rrudhave, duke ofruar një lëkurë më të fortë dhe efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Eksfoliohet butësisht dhe përmirëson rinovimin e lëkurës, duke ofruar një çehre më rrezatuese falë papajës.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm falë ekstraktit të propolisit.
Ushqen dhe hidraton lëkurën falë dyllit të bletës, acidit hialuronik, gjalpit shea, vajit të ullirit dhe vajit të farave të rrushit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esencialë neroli, patchouli, sherebelë dhe trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë Santorini (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo natë në lëkurën e pastër, në fytyrë dhe qafë, me lëvizje të buta rrethore duke shmangur zonën rreth syve.

Produkte ~

te ngjashme