Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 – Dark Spots Lightening

Additional information

4600 L

Ky krem zvogëlon shfaqjen e njollave të errëta duke ofruar mbrojtje nga dielli. Bazuar në shkencën e epigjenetikës dhe falë polifenoleve, molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë , ai riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 – Dark Spots Lightening

Ky krem zvogëlon shfaqjen e njollave të errëta duke ofruar mbrojtje nga dielli. Bazuar në shkencën e epigjenetikës dhe falë polifenoleve, molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë , ai riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive.

Mbron nga rrezatimi UVB dhe UVA (PA+++) me filtra natyralë dhe organikë.
Parandalon dhe zvogëlon shfaqjen e njollave të errëta të shkaktuara nga dielli ose faktorët e moshës me kompleksin me bazë jamballi.
Redukton shfaqjen e rrudhave, dhe jep nje efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm (ndotja, tymi) me ekstrakt propolisi të patentuar.
Hidraton me acid hialuronik, gjalpë shea, vaj ulliri dhe vaj të farave të rrushit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë, me lëvizje të buta rrethore duke shmangur zonën rreth syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 – Dark Spots Lightening

Ky krem zvogëlon shfaqjen e njollave të errëta duke ofruar mbrojtje nga dielli. Bazuar në shkencën e epigjenetikës dhe falë polifenoleve, molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë , ai riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive.

Mbron nga rrezatimi UVB dhe UVA (PA+++) me filtra natyralë dhe organikë.
Parandalon dhe zvogëlon shfaqjen e njollave të errëta të shkaktuara nga dielli ose faktorët e moshës me kompleksin me bazë jamballi.
Redukton shfaqjen e rrudhave, dhe jep nje efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm (ndotja, tymi) me ekstrakt propolisi të patentuar.
Hidraton me acid hialuronik, gjalpë shea, vaj ulliri dhe vaj të farave të rrushit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë, me lëvizje të buta rrethore duke shmangur zonën rreth syve.

Produkte ~

te ngjashme