Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Cream

Additional information

4750 L

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky krem i mëndafshtë riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive falë polifenoleve – molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Cream

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky krem i mëndafshtë riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive falë polifenoleve – molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

Redukton shfaqjen e rrudhave, duke ofruar një lëkurë më të fortë dhe efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm falë ekstraktit të propolisit.
Hidraton falë acidit hialuronik, gjalpit shea, vajit të ullirit dhe vajit të farave të rrushit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esencialë neroli, patchouli, sherebelë dhe trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë, me lëvizje të buta rrethore duke shmangur zonën rreth syve

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Cream

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky krem i mëndafshtë riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive falë polifenoleve – molekulave të fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

Redukton shfaqjen e rrudhave, duke ofruar një lëkurë më të fortë dhe efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm falë ekstraktit të propolisit.
Hidraton falë acidit hialuronik, gjalpit shea, vajit të ullirit dhe vajit të farave të rrushit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esencialë neroli, patchouli, sherebelë dhe trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë, me lëvizje të buta rrethore duke shmangur zonën rreth syve

Produkte ~

te ngjashme