Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Serum

Additional information

5600 L

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky serum intensiv riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive, falë formulës së tij të koncentruar të pasur me polifenole – molekulat e fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Serum

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky serum intensiv riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive, falë formulës së tij të koncentruar të pasur me polifenole – molekulat e fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

Depërton thellë në lëkurë dhe redukton shfaqjen e rrudhave, duke ofruar një lëkurë më të fortë dhe efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Hidraton falë mjaltit, dyllit të bletës, acidit hialuronik, gjalpit shea, vajit të ullirit dhe vajit të farave të rrushit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esencialë neroli, patchouli, sherebelë dhe trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni ne mëngjes dhe mbrëmje në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën e syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Serum

Bazuar në shkencën e epigjenetikës, ky serum intensiv riaktivizon rigjenerimin e lëkurës në mënyrën më efektive, falë formulës së tij të koncentruar të pasur me polifenole – molekulat e fuqishme kundër plakjes nga gjethet e hardhisë.

Depërton thellë në lëkurë dhe redukton shfaqjen e rrudhave, duke ofruar një lëkurë më të fortë dhe efekt lifting falë polifenoleve të hardhisë.
Rrit dendësinë dhe elasticitetin e lëkurës me mastikë.
Mbron nga stresi oksidativ dhe faktorët e jashtëm falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Hidraton falë mjaltit, dyllit të bletës, acidit hialuronik, gjalpit shea, vajit të ullirit dhe vajit të farave të rrushit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esencialë neroli, patchouli, sherebelë dhe trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i tre varieteteve të hardhisë (Athiri, Aidani dhe Assyrtiko) me veprim kundër plakjes.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni ne mëngjes dhe mbrëmje në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën e syve.

Produkte ~

te ngjashme